Diplomamentő Program

Diplomamentő - Ismertetése

A nemzetgazdaság fejlődéséhez nélkülözhetetlen a megfelelően képzett, idegen nyelvet beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező humán erőforrás rendelkezésre állása. A felsőoktatásban tanulmányokat folytatott hallgatók 20-22 százaléka a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapja meg az abszolutórium és a záróvizsga után diplomáját, jelentős részük pedig később sem szerzi meg az oklevelet. A felsőfokú végzettséggel és nyelvtudással rendelkezők elhelyezkedési, munkahely megtartási, munkahely változtatási esélyei jelentősen meghaladják az ezzel nem rendelkezőkét. Diploma hiányában a felsőoktatásban töltött idő az egyén számára nem kamatoztatható a munkaerő-piacon, illetve a társadalom számára ennek költsége nem térül meg.

Diplomamentő Program

Jogosultság megszerzésének menete

Elérhető a www.ofa.hu oldalon a Diplomamentő Program nyelvvizsgára felkészítő képzésein történő részvétel Pályázati felhívása, valamint a Támogatási szerződés tervezete. Kérjük Önöket, hogy alaposan tanulmányozzák át a fenti dokumentumokat, a programban való részvétel feltételeit és a kötelezettségek vállalásáról szóló rendelkezéseket!

 

Jogosultság megszerzése

Képzési időpontok és helyek

 

Tekintettel arra, hogy az OFA még nem hozta nyilvánosságra a program megvalósításában résztvevő képzőket, így szíves türelmüket kérjük. 

Képzésre jelentkezés - Diplomamentő

Örömmel értesítjük azokat, akik lemaradtak a regisztrációról, hogy számukra is megnyitjuk az OFATÁR-at 2014. július 14-én. A pályázáshoz szükséges dokumentumok feltöltésére is ettől az időponttól kezdődően lesz lehetőség.
A képzésekre történő jelentkezés pontos időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.
 

Képzésre jelentkezés

GYIK Diplomamentő - OFA

  •  Nem található az az intézmény ahol végeztem. Ilyenkor mit lehet tenni?
  •  Hány nyelvvizsga szükséges még a diplomám megszerzéséhez?
  •  Hibás adóazonosító
  •  Hallgatói jogviszony
  •  Van-e lehetőség a tanfolyamot több városban folytatni?

 

GYIK Képzések - OFA

GYIK Diplomamentő - MATRIX Nyelviskola

Hamarosan...

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...