KJF Nyelvvizsga rendszer

KJE Nyelvvizsga rendszer bemutatása

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett kétnyelvű társalKODÓelnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. A vizsgarendszer általános, kétnyelvű, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. 2006. július 13-án a gazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszer is akkreditálásra került a NYAT által. A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi, kétnyelvű, angol és német nyelvből,  két profillal választható: üzleti vagy idegenforgalmi.

További információk...

KJE társalKODÓ nyelvvizsga (angol és német)

A társalKODó nyelvvizsga 2014-ig csak kétnyelvű nyelvvizsga formájában volt elérhető, a szóbeli nyelvi készség mérésében a magyar nyelvről angol nyelvre való közvetítői készség is mérésre került. 2014-ben a NYAT engedélyezte az egynyelvű vizsga lehetőségét is, angol és német nyelvből egyaránt. A két típusú nyelvvizsga közötti különbség a feladattípusokban figyelhető meg, így minden vizsgára jelentkező azon vizsga közül választhat, mely számára könnyebbnek, szimpatikusabbnak tűnik. Fontos ugyanakkor megjegeznünk, hogy mindkét típusú vizsgára csak akkor érdemes jelentkezni, ha kellő felkészülést fordított rá!

További információk...

KJF gazdálKODÓ Szaknyelvi vizsga

A MATRIX Nyelviskola 2009 óta akkreditált vizsgahelye a Kodolányi János Főiskola gazdállKODÓ nyelvvizsgájának. A gazdasági szaknyelvből  angol és német nyelven egyaránt tehető nyelvvizsga, idegenforgalmi és üzleti profilok közül választva. Számos olyan élethelyzet adódik az ember életében, amikor a gazdasági angol vagy német nyelvtudását nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell alátámasztania, melyre érdemes időben felkészülni. A gazdasági szaknyelvvizsga követelményeinek megismeréséhez, további információkhoz látogasson el az alábbi oldalunkra.

További információk...

KJF Nyelvvizsga időpontok

A KJF Nyelvvizsgaközpont minden évben közzéteszi az egész éves vizsgaidőpontokat. A Nyelvvizsgahelyek ezen időpontokban tartják meg a nyelvvizsgát, országosan egységesen. A nyelvvizsga időpontonokról a További információk gombra kattintva tájékozódhat. A nyelvvizsgára történő jelentkezés csak és kizárólag a KJF általi Jelentkezési lap formanyomtatványon lehetséges vagy a KJF online jelentkezési rendszerén keresztül. Kérjük, figyeljenek a határidőben történő jelentkezésre, a vizsgadíj és a szegedi vizsga igénybevételéhez az adminisztrációs díj időben történő befizetésére. 

További információk...

KJF Nyelvvizsga GYIK

  •  Államilag elismert a társalKODÓ vizsgarendszer?
  •  Mennyibe kerül a nyelvvizsga?
  •  Mikor és hogyan kapom kézhez a bizonyítványt?
  •  Lehet-e a vizsgám halasztását kérni?
  •  Mikor tudom meg illetve hol nézhetem meg a vizsgám eredményét?

 

GYIK - KJF Nyelvvizsga

KJF Nyelvvizsga nyomtatványok

A nyelvvizsgával kapcsolatos nyomtatványok, úgymint jelentkezési lap, vizsgahalasztási kérelem, vizsgalemondási kérelem, felülvizsgálati kérelem letölthetőek a További információk gombra kattintva.

 

További információk...

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...