KJF Nyelvvizsga rendszer bemutatása

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett kétnyelvű társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult. A vizsgarendszer általános, kétnyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből.

2006. július 13-án a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett gazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszer is akkreditálásra került a NYAT által. A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi, kétnyelvű vizsgarendszer, amely alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. A vizsga két profillal választható: üzleti vagy idegenforgalmi.

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2014-ben a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett angol és német EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert is akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult. Az egynyelvű vizsgarendszer ugyanúgy három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását, írásban és szóban, angol és német nyelvből egyaránt.

Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.

A MATRIX CBS Kft.2009 óta a KJF Nyelvvizsgaközpontjának akkreditált nyelvvizsgahelye, amely értelmében képzőintézményünk jogosult a nyelvvizsgák teljes körű megszervezésére, annak lebonyolítására. 

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...