Küldetésünk

KÜLDETÉSÜNK

 

2006 novemberében MATRIX Nyelv Kft-ként kezdtük tevékenységünket. Egy vállalkozás elindítása mindig mögöttes értékeket, célokat rejt, amelyet úgy is értelmezhetünk, hogy a külvilág felé egy új, egy jobb, egy más lehetőséget nyitunk. Azon vállalkozók közé tartozunk, akik hittek és mai napig hisznek abban, hogy az embereknek igényük van megbízható képzőintézményekre, ahol a minőség párosul a humánus magatartással, odafigyeléssel.

A MATRIX Nyelviskola küldetésében azt fogalmazta meg, hogy olyan nyelviskolát hoz létre, ahol a nyelvet tanulni akarók tervezett, szervezett, tudatos tanulási-tanítási folyamat részesei lehetnek mindamellett, hogy új tanulás módszertani elemeket tapasztalhatnak meg. Így született meg „első gyermekünk” a REXAMO, a relaxációs alapú multimédiás nyelvoktatási módszerünk, majd az „Instant” fantázia névre hallgató nyelvtanfolyami csomag, amely nyelvvizsgáig juttatja el a tanulót. Ezeken képzéseken kívül nyelvtanulóink igényeinek megfelelően kialakítottuk a Nosztalgia képzéseinket, illetve megtalálhatóak a nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamaink is.

2010 óta már nem csak nyelviskolaként működünk, további divíziókat is nyitottunk, magánemberek mellett vállalkozások és cégek számára is kínálva különböző szolgáltatásokat. MATRIX CBS Kft.névváltozásunkban a Competence based System rövidítés (CBS) utal arra, hogy szolgáltatásaink egymást kiegészítő, kompetencia alapú divíziókból tevődik össze. Az egyes divíziók közös tulajdonosága, hogy középpontjában az ügyfél, vevő, tanuló áll, akik kiszolgálásánál a professzionalitás, megbízhatóság, pontosság és precizitás kiemelkedő fontossággal bírnak.

Valamennyi cégvezető büszke saját cégére, eredményeire, elért sikereire, mi magunk is így vagyunk ezzel. Közel tíz éve működő vállalkozásunk visszaigazolta számunkra azt, hogy az általunk végzett szolgáltatásra igény van, partnereink, ügyfeleink, tanulóink megbízhatónak tartják intézményünket és szívesen dolgoznak, tanulnak velünk közösen. Hisszük azt, hogy a rohanó világban Ön is megtalálja azon kapcsolódási pontot a MATRIX CBS Kt.-vel, amely keretében Ön is bizonyosságot szerezhet mindarról, melyet a fenti sorokban olvasott!

Legyen Ön is elégedett tanulóink, partnereink között! Ne feledje, MATRIX CBS Kft.- " Út a céljai eléréséhez"!

Balogh Mónika és Kalmár Róbert tulajdonosok

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...