Nyelviskola

Céges képzések

Számos pályázati kiírás lehetőséget biztosít vállalkozásoknak, cégeknek arra, hogy idegen nyelvi készségeinek fejlesztését, vezetői és munkatársi szinten is támogatott formában valósítsák meg. Az elmúlt években több tucat cégnek nyújtott Nyelviskolánk nyelvi képzést, pályázati finanszírozás keretében. Számos cégvezető azért választotta Képzőintézményünket a nyelvi képzés megvalósításához, mert elkészítettük számukra a pályázatot, magas szakmai színvonalon megtartottuk a képzést, folyamatosan menedzseltük a pályázatot a megvalósítás időszakában, és vállaltuk a támogatás lehívását is, mindezt díjmentesen.

Céges képzések

KJF társalKODÓ Nyelvvizsga

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett kétnyelvű társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult. A vizsgarendszer általános, kétnyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) - 2014. januárban az a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett angol EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert, - 2014. márciusban a német EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult. A vizsgarendszer általános, egynyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol nyelvből.

KJF Nyelvvizsga

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...