Nyelviskola csapata

Kalmár Róbert
Ügyvezető igazgató

"A cég meglakulása óta arra törekszünk munkatársainkkal, hogy megbízható, professzionális és az ügyfelek igényeit minden körülmények között szem előtt tartó iskolát, intézményt, céget találjanak meg bennünk az érdeklődők.

Balogh Mónika
Tulajdonos, Képzésért felelős vezető

"Több mint 10 évet töltöttem felsőoktatásban oktatóként, ahol az akkor felnövekvő nemzedékünk értékeit és nézeteit igyekeztem formálni, valamint rámutatni a pedagógia és egészségfejlesztés fontosságára és benne rejlő lehetőségekre.

Dohány Anna
Referens

"2010 óta dolgozom a MATRIX cégcsoporttal, a cég különböző divízióiban tevékenykedve. Értékesítési és oktatásszervezési feladatokat látok el, valamint pályázati szakreferensként segítem a vállalkozást és ügyfeleit.

Székely Erika
Angol nyelvtanár, Hungarológus

"Székely Erika vagyok, 10 éve élek Szegeden. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem angol nyelvtanárként, továbbá hungarológus végzettségem is van - magyar mint idegen nyelvet tanítok külföldieknek.

Horváth Katalin
Angol nyelvtanár

"Miután angol nyelvtanárként végeztem a Szegedi Egyetemen, alkalmam nyílt kipróbálni különböző tanítási módszereket. A nyelvtanítás egyik fontos -vagy talán legfontosabb- tényezője a szókincs elsajátítása.

Bodosi-Kocsis Nóra
Angol nyelvtanár

"Nagyon szeretek tanítani. Szeretem látni diákjaim sikereit, a mosolyt az arcukon, velük örülni, ha elérik céljaikat. 18 éves korom óta tanítok angol nyelvet, az első diákjaim alig voltak pár évvel fiatalabbak nálam.

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...