Nyelvvizsga felkészítő (angol és német) - Egyéni tanulóknak

Sokunknak nem elég az idegen nyelv magabiztos használata, rengetegen vannak azok, akiknek nyelvvizsga-bizonyítvánnyal is kell rendelkezzenek a nyelvtudásukról (felvételihez, diploma megszerzéséhez, állás betöltéséhez, munkahely megtartásához stb.).

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyelvvizsgára való felkészülés során a legnagyobb probléma az, hogy a nyelvvizsgázó nem ismeri a nyelvvizsga típusfeladatait, nincs tisztában a vizsga követelményeivel. Tapasztalt nyelvvizsgáztató tanárok egyetértenek abban, hogy a nyelvvizsga megszerzése nem ördöngösség, ha tényleges idegennyelv-tudás van mögötte, és jártasságot szerez a vizsgázó a várható feladatok tekintetében, szervezett nyelviskolai keretek között.

Azok a vizsgázók, akik a MATRIX CBS Kft. Nyelviskolájában készültek fel a nyelvvizsgára, mára már megtapasztalták a nyelvvizsga meglétének örömét. Nem hinnénk, hogy valaki bármikor is tagadná, hogy a céltudatos, kitartó, szorgalmas készülésnek az eredménye nem lehet más, mint a sikeres nyelvvizsga.

 

Akkor ajánljuk Önnek a nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamot, ha:
  • a nyelvvizsga típusfeladatait és szóbeli témaköreit szeretné megismerni még a nyelvvizsgázás előtt;
  • tudatosan szeretne készülni a nyelvvizsgára, tapasztalt, rutinnal rendelkező nyelvtanárok vezetésével;
  • rendelkezik az adott nyelvvizsga szintjéhez kellő nyelvtudással (szóban és/vagy írásban), melyet rendszerezni kell a felkészítő során.

 

Képzőintézményünkben bármelyik, a NYAT által elismert nyelvvizsgára való felkészülés lehetséges, angol és német nyelvből, alap- , közép-, és felsőfokra, legyen szó általános vagy szakmai, szóbeli, írásbeli vagy komplex nyelvvizsgáról.

Óraszám: előzetes tudásszint felmérés eredménye alapján kerül meghatározásra a javasolt óraszám (általában 30 és 60 órás képzések).

 

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...