KJF Nyelvvizsga időpontok 2015

KJF Nyelvvizsga időpontok 2015
Beküldte kalmarr Hír kategória

Megjelentek a 2015-ös nyelvvizsga időpontok!

A nyelvvizsga időpontokról itt olvashat:

https://matrixnyelviskola.hu/nyelviskola/kjf-nyelvvizsga-idopontok

A KJF Nyelvvizsgáról itt:

https://matrixnyelviskola.hu/nyelviskola/kjf-nyelvvizsga-rendszer

Online jelentkezést ezen az oldalon lehetséges:

http://kjf.nyelvvizsgajelentkezes.hu/

Adminisztrációs díj

Szegedi nyelvvizsgahelyünk 2009 óta biztosít lehetőséget azoknak, aki a Társalkodó/ Gazdálkodó nyelvvizsgát szeretnék letenni. Tekintettel a megemelkedett költségekre változásokat kellett bevezetnünk ahhoz, hogy ugyanolyan magas színvonalon meg tudjuk szervezni a vizsgákat, minden hozzánk jelentkező számára.

Az adminisztrációs díj megfizetésének módja:

  • Nyelviskolában személyesen vagy
  • Átutalással a Nyelviskola számlaszámára: 11735005-20551993-00000000, OTP Bank NYRt.

 

Felhívjuk azok figyelmét, akik postai úton vagy online módon jelentkeznek, ahhoz, hogy Szegeden tudjanak nyelvvizsgázni, ugyanúgy ki kell fizetni az adminisztrációs díjat (átutalással vagy személyesen).

FONTOS: az adminisztrációs díjat nem lehet összevonni a nyelvvizsga díjával! A nyelvvizsgadíjat a Kodolányi János Főiskola részére, míg az adminisztrációs díjat a MATRIX CBS Kft. szegedi vizsgahely felé fizeti a vizsgázó. Kérünk minden jelentkezőt, hogy különösen figyeljen arra, hogy a megfelelő összegek a megfelelő helyre kerüljenek befizetésre!

Abban az esetben, ha a MATRIX Nyelviskolába jelentkező vizsgázó nem fizeti meg az adminisztrációs díjat, úgy részére nem tudjuk biztosítani a szegedi vizsgahelyet. Ez esetben a vizsgázó átadásra kerül másik akkreditált vizsgahelyre, amely azt jelenti, hogy a vizsgát másik városban kell letennie a vizsgázónak (Szegedhez legközelebbi vizsgahelyek: Kecskemét, Szolnok, Orosháza, Gyula).

Ezen új eljárás bevezetése mellett továbbra is várunk minden kedves vizsgára jelentkezőt szegedi vizsgahelyünkön, ahol a már megszokott odafigyeléssel állunk a rendelkezésükre.

Kapcsolat információk

MATRIX CBS Kft

Pulcz utca 3-2

Szeged

H-6724

Tel: +36 70 327 2146

info@matrixcbs.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KÉRDÉSE VAN?

MATRIX A TWEETEREN...